Uslugeservisa DESKTOP i LAPTOP računara

Desktop računar

 • Servis
 • Održavanje
 • Zamena kompnenti
 • Instalacija operativnog sistema
 • Čišćenje virusa
 • Optimizacija sistema

Kod nas ćete u najkraćem roku dobiti rešenje ili preporuku za vaš problem sa računarom. Bilo da se radi o hardverskom ili programskom problemu, naše stručno osoblje će otkloniti problem na vaše zadovoljvstvo. Ipak, tu smo zbog vas. Svaki korak u procesu servisiranja vi odobravate, pa se ne trebate brinuti da će vam biti uračunate usluge koje niste želeli. Neki od delova se mogu servisirati, drugi opet se moraju menjati. Na kraju vaša je poslednja.

Laptop računar

 • Zamena ekrana
 • Zamena DC konektora
 • Zamena lampe ekrana
 • Zamena čipova
 • Popravka punjača
 • Održavanje
 • Servis
 • Čišćenje virusa

Da bi ste mogli da vodite posao ili prosto uživate u omiljenoj razonodi neophodan je ispravan uređaj. Ne dozvolite da mašine upravljaju vama. Mi smo ti koji će da ih dovedu u red.


Vraćanje izgubljenih podataka

Imajući u vidu u kojoj meri se danas u svom radu oslanjamo na računare, jedno od najosetljivijih pitanja jeste gubitak podataka sa hard diskova, USB flash ili memorijskih kartica (SD, MMC, xD,...). Ukoliko nemate ranijeg iskustva u vezi sa ovom intervencijom, savetujemo vam da se ne upuštate u pokušaj vraćanja podataka. U većini takvih slučajeva možete samo dovesti do pogoršanja stanja ili čak trajno uništiti svoje fajlove.

Čišćenje virusa i antivirusna zaštita

Problemi sa kojima se korisnici često susreću u radu bilo kog sistema jesu virusi, odnosno, neprijateljski programi koji prete da unište, pre svega, sam operativni sistem, a potom i da ugroze bezbednost podataka, kao i celokupno funkcionisanje samog uređaja. Pored virusa postoji dosta sličnih pretnji koje mogu da ometaju rad vašeg računara. Ovaj posao obično ne zahteva mnogo vremena, no u komplikovanijim slučajevima potrebno je posvetiti i nekoliko sati pažnje.

Instalacija operativnog sistema

Imate nov računar na kojem nije instaliran operativni sistem? Naši serviseri će ovaj posao odraditi u minimalnom roku koji je neophodan za ovu operaciju i time osposobiti vaš uređaj za upotrebu. Operativno sistem biće prilagođen vašim potrebama, a uz to možete dobiti preporuku za paket programa koji su besplatni, a koji ujedno mogu dodatno da olakšaju upotrebu vašeg računara.

Optimizacija operativnog sistema

Ukoliko vam je potrebna optimizacija sistema ili ubrzanje Windows računara obratite se našem servisu. Ako imate stariji računar, koji je sporiji u svom radu i ima organičene resurse, naši serviseri mogu taj problem da reše time što će softverski ubrzati sistem. Na taj način mogu se u određenoj meri zadovoljiti vaše trenutne potrebe i bez dodatnih ulaganja u vidu kupovine novog uređaja.


Daljinska podrška

Ukoliko želite da samostalno rešite problem koji imate sa računarom, možete se obratiti našem servisu za daljinsku podršku. Potrebno je da imate obezbeđenu internet vezu i naši serviseri mogu da vam pomognu da sami otklonite manje probleme na računaru. Takođe, mogu vam dati sve odgovore u vezi sa programom TeamViewer. Reč je najboljem programu za daljinsku podršku koji se može preuzeti besplatno sa Interneta.

Hitne intervencije

Naš servis pruža uslugu hitne intervencije i u tom slučaju neophodno je da korisnik, uz osnovnu uslugu koju će imati, doplati „hitni start“. Dodatna naplata uvedena je zato što preuzimanje u rad računara kojem je potrebna hitna intervencija zahteva upotrebu neplaniranih sredstava i ljudstva. Ostale usluge su navedene u cenovniku i ne zahtevaju od vas nikakvu drugu doplatu.

Izrada sajtova, web aplikacija i programa

Ukoliko poslujete i želite na najbolji način mogući da predstavite klijentima svoje proizvode ili usluge neophodno je da budete dostupni i vidljivi na Internetu i društvenim mrežama. Imajući to u vidu, naš servis je u svoje usluge uvrstio i mogućnost izrade sajta ili web aplikacije prema željama i zahtevima klijenta.
Cena dogovor.

Održavanje i postavljannje mreža

Pro technology team u saradnji sa svojim partnerima garantuje maksimalan kvalitet usluga kada je u pitanju postavljanje i održavanje mreža, kao i rešavanje problema bez obzira da li se radi o običnim računarima ili o serverima i da li koristite Windows, Linux ili OS-X platforme. Kada su u pitanju korisnici usluga na mesečnom nivou, naš tim će na hitne pozive odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Cena dogovor.